Søknad om barnehageplass

viele bemalte bunte Kinderhände

Det er alltid mange ledige plasser tilgjengelig i Valhall Barnehage hvert år når de største barna skal begynne på skolen. Dette gjør at vi er så heldige å kunne tilby en rekke nye søkere plass i vår barnehage.

1. Mars er fristen for å søke barnehageplass til hovedopptaket. Alle som ønsker plass i løpet av 2017 anbefales å søke innen denne fristen. Uavhengig av barnets fødselsdato, eller tidspunktet dere ønsker plass fra, er det viktig at dere registrerer deres søknad.

Dere kan søke barnehagen ved å følge denne lenken.

For dere som ønsker å ha en omvisning i barnehagen er det naturligvis mulig, og dere er hjertelig velkomne. Ring gjerne barnehagen og avtal en tid til en samtale, og en titt på hva vi kan tilby.

Torfinn Stave

98430579

Lykke til – og velkommen til oss :-)