Informasjon rundt søknad og opptak

Hei alle sammenimages-4

Det nærmer seg tiden for det årlige samordnede opptaket i kommunen. Den 11 mars blir det avholdt opptaksmøte, før alle får første svar den 13 mars. Om du ikke får oppfyllt ditt første valg i denne omgangen, vil det alltid være noen endringer underveis frem mot sommeren. Det betyr at det lønner seg å følge med i innboksen på mail, om du fortsatt ikke har fått ditt høyeste ønske oppfyllt.

Så må vi takke alle dere som har søkt oss, og alle dere som har anbefalt Valhall barnehage. Vi har hatt utrolig mange søknader til barnehageplasser. Dette er veldig hyggelig, det gjør oss stolte i tillegg til at gjør oss ydmyke ovenfor arbeidet vi har gjort, og det vi har fremfor oss. Samtidig gir dere bekreftelser på at arbeidet vi gjør, og verdiene barnehagen står for er viktige for dere, – som de er for oss.

Dessverre er det også slik at høye søkertall gjør at det er en god del foreldre og barn som vi ikke vil ha plass til. Vi synes det er veldig trist at vi ikke har muligheten til å tilby alle de som ønsker det, en plass hos oss i Valhall. Selv om vi hvert år har mange ledige plasser tilgjengelige, så vil det ikke strekke helt til for alle som ønsker i år.

Hilsen alle oss i Valhall