AKTIVITETSDAG – Søndag 8 februar

Foreldreutvalget i Valhall Barnehage vil innvitere til aktivitetsdag søndag 8.februar. Dagen vil være utendørs i barnehagen kl. 13.00 – 16.00.

Det vil være varme griller tilgjengelig, så ta med mat og drikke til din familie. Av servering vil vi stå for ketchup, sennep og sprøstekt løk, samt litt saft og kaffe som drikke. Vi skal også sørge for at det er varmt vann tilgjengelig.

Fra 14.00 til 15.00 vil det foregå arrangerte aktiviteter med en premiering ved aktivitetens slutt.

Om været er fryktelig, enten i form av minusgrader eller store nedbørs- mengder, vil vi flytte aktivitetsdagen en uke om mulig. Det vil bli gitt beskjed om en evt. utsettelse senest torsdag 5. februar.

Pris: kr 50,- per familie

For å planlegge innkjøp, ønsker vi en oversikt over hvor mange barn som kommer. Vennligst skriv opp ditt barn på listen i garderoben innen fredag 23. januar.

Ved spørsmål kan foreldrekontakt for Himmelberget, Øyvind Lillegårdsetre, nåes på følgende:

E-post: oyvind.lillegardsetre@gmail.com

Foreldreutvalget i Valhall Barnehage