Sommeravslutning 2014

Ja nå nærmer virkelig sommeren seg, og de fleste skal vel ha en ferie i en eller annen form. Mye har skjedd i barnehagen i det siste, og om ikke lenge skal noen av gårde til dyreparken.

Vi ønsker imidlertid ikke å slippe dere helt enda, særlig fordi mange skal slutte til sommeren for å begynne på skolen. I denne anledningen må vi ha en sommeravslutning i barnehagen.

Vi tenker oss at avslutningen er for alle barna, sammen med foreldre og evt. besteforeldre/søsken om dere ønsker det.

I år som i fjor satser vi på pent vær og grilling ute, vi tenker oss at programmet vil se slik ut:

Sted:                            I Valhall Barnehage

Dato:                           Torsdag 12.06.2014

Noen klokkeslett:        Grillene er varme fra klokken 15.30

Rundt klokken 16.30 blir det utdeling av bl.a. avslutningshatter for skolebarna

Litt praktisk:                Dere tar selv med grillmat

Barnehagen ordner griller, salat og litt is til barna

Husk at det er mange som kommer denne dagen, så parkeringen blir nok ganske full – benytt dere da av veiskulderen i bakken eller liknende.

Vel møtt skal dere være alle sammen. Vi gleder oss til å se dere alle sammen før sommeren virkelig setter inn for fullt (forhåpentligvis J)

Hilsen alle oss i Valhall

Resultater fra loddtrekning

1 Premie – Låne barnehagens EL-bil en helg – Emil Harestad Rognan (Utgard)