Janne har forlatt oss…

janne

Kjære alle sammen

Det er med dyp sorg vi meddeler at vår alles kjære Janne Kristine Stenberg Kleppan ikke lever lenger. Hun måtte til slutt gi tapt for kreften i en alder av bare 35 år. Hun har vært pedagogisk leder i Valhall siden 2003 – da kom hun som en frisk vind inn til oss.

Det er ubeskrivelig det som har skjedd, og selv om vi kanskje forstår, så gjør vi det allikevel ikke, da dette bare er helt meningsløst.

Det finnes bare en Janne – en energibombe, en gledesspreder, en viljesterk, en kjærlig, en sprudlende og livlig jente full av meninger, latter og pågangsmot. Barna vil savne henne, og vi vil savne henne så utrolig mye. Janne hadde så mye ugjort, så mange drømmer og så mange tanker for fremtiden som hun ønsket å realisere. Det skulle vi så gjerne delt med henne – vi er takknemlige for alt hun gjennomførte, drømmene hun gjorde til virkelighet og tankene hun delte med oss. Janne har gjort våre liv og barnas liv rikere.

Vi sender våre tanker til Sigurd og barna Magnus og  Mattis i en tung og vanskelig tid. Vi kan ikke forestille oss den smerten og sorgen de alle nå går igjennom ved å miste en kjæreste, en kone og en mor.

I samråd med familien ønsker vi å opplyse om at barnehagen vil holde åpent søndag den 7/7-13 fra kl. 17.00 til rundt kl. 21.00 for alle. Det vil være mulig å skrive en hilsen i kondolanseprotokollen som senere vil bli overlevert til Sigurd og familien. Vi opplyser samtidig at barnehagen vil stenge begravelsesdagen, da vi ønsker å følge Jannes båre.